HomeΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑΑνακοίνωση Φρουρών

Ανακοίνωση Φρουρών

Δημοσιεύτηκε στις:

Ανακοίνωση – Ενημέρωση
Περήφανοι οπαδοί της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΙΤΙΟΝ,
Το Σάββατο(11/5) θα είναι μια μεγάλη γιορτή για την ΠΟΛΗ ΜΑΣ, για τον κόσμο μας, για την ομάδα μας.
Θα είναι μια μέρα όπου θα μείνει αξέχαστη στον κάθε ΣΚΑΛΙΩΤΗ ξεχωριστά. Είναι η ώρα της ΑΕΚ και του κόσμου της να ανταμειφθεί για όλα όσα έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια, ήρθε η ώρα όλοι μαζί ενωμένοι να γράψουμε ΙΣΤΟΡΙΑ.
Η μεγάλη μέρα για τον κόσμο θα ξεκινήσει από τις 11:00 το πρωί στο οίκημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ με άφθονο ποτό και τραγούδι για την αρρώστια μας όπου καλούμε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ να δώσει το παρόν του. Όλη η μέρα του Σαββάτου ανήκει στην ΑΕΚ!
Στην συνέχεια θα μαζευτούμε όλοι μαζί στο ξενοδοχείο όπου θα βρίσκετε η ομάδα μας μέχρι τις 16:00 για να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας και να τους δώσουμε το μεγάλο μήνυμα ότι η ΛΑΡΝΑΚΑ είναι πανέτοιμη να πανηγυρίσει μετά από 36 ολόκληρα χρόνια το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Το ξενοδοχείο της ομάδας θα ανακοινωθεί την Πέμπτη.
Στη συνέχεια, κάνουμε κάλεσμα σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΙΤΙΟΝ ανεξαιρέτως να παρευρεθούν πίσω από την ΔΥΤΙΚΗ κερκίδα όπου από τις 17:00 θα ξεκινήσει ένα μεγάλο πάρτι όπου σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας μας θα υπάρχει γιγαντοοθόνη όπου θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα.
Πρόγραμμα 11/5:
11:00 pre-game στον Σύνδεσμο
16:00 Ξενοδοχείο της ομάδας
17:00 ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
«ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ…ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΡΗΜΑΔΙΟ»
ΥΓ. Αύριο όλοι ΚΙΤΙΟΝ
ΥΓ.1. Παρασκευή όλοι στο μεγαλύτερο pre-game party στο σύνδεσμο από τις 19:00.
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ
Larnaka Guardians

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ